Schellekes kermis ( Zaterdag )

Rupelmonde, een klein dorp met een grootse kermis!
Op zaterdag van schellekeskermis in rupelmonde kan het vuurwerk ├ęcht niet ontbreken!

Tags: ,
 

5 Comments

 1. Zeer mooi gebracht sfeerbeeld van een prachtige volkskermis, in een wijk die er ongelofelijk goed
  voor geschikt is en werkelijk nog voor leeft;

  proficiat en de groetjes

  • Bedankt Guido voor jouw positieve reaktie. Wij, dat zijn de leden van V.Z.W. Het Schelleke, zijn inderdaad erg begaan met onze jaarlijkse kermis. Sinds jaar en dag heb ikzelf ( ik ben Nadine, de ‘vrouw van de burgemeester van t Schelleke) geweten dat het jaarlijks, t eerste weekend van augustus schellekeskermis was…Nu nog steeds…..k ben daar fier op.Daarom ook trachten we deze kermis levendig en ‘in leven’ te houden wat niet altijd makkelijk is. t Is n heel evenement waarbij heel wat komt kijken.Maar tot hiertoe, met vereende krachten, lukt het ons nog steeds om elk jaar ‘er te staan’, drie dagen lang, niet te vergeten dan ook : de weken, maanden van voorbereiding, vergaderingen vooraf en heel veel inzet van iedereen. ‘ONS’ Schelleke ligt ons nauw aan t hart!

  • carina verheecke

   hela lieveke schoon madam me den hond

 2. Mooie sfeerbeelden, alleen spijtig dat de optredens van Onderkover en Joe Piller Band niet in beeld gebracht zijn…

  • Dag Luc,
   het is moeilijk om niemand te vergeten, dan wordt het filmpje immers veel te lang, maar kom volgende keer bij mij dan zal ik jullie groep niet missen!