Gymfinity

MKB-Gym en Klawieter slaan de handen in elkaar!
Wij zullen onder de nieuwe naam Gymfinity een belangrijke stap voorwaarts zetten in de verdere uitbouw en het aanbod van de turnsport in onze gemeente.Zowel op recreatief als competitief vlak zullen jonge gymnasten de kans krijgen zicht te ontplooien in zowel de acrobatische gymnastiek, artistieke gymnastiek en trampoline onder begeleiding van gekwalificeerde trainers.Vanuit een grondige basisopleiding op jonge leeftijd kunnen kinderen, op basis van kwaliteiten en interesse, doorgroeien naar een discipline waar ze verder vervolmaakt worden en eventueel kunnen deelnemen aan wedstrijden op regionaal of Belgisch niveau.
Voor enkele gymnasten ligt de uitdaging reeds op internationaal niveau!Vanaf heden zal Gymfinity een nieuwe, spectaculaire discipline aanbieden: cheerleading. Dit is een actieve teamsport waar dans, gymnastiek en stunts verweven wordt tot een waar spektakel. De lessen zijn gestart op 1 september in Steendorp, en op 7 september in Bazel.
Iedereen is welkom!! Voor verdere info: www.gymfinity.be of info@gymfinity.be
Voor verdere vragen kan je steeds terecht bij Verbuyst Daniel Gr De Maeyerstraat 13 9150 Kruibeke daniel.verbuyst@telenet.be

Comments are closed.