Smile, jouw PC komt zó terug tot leven!

Onlangs kwam ik in het computerlokaal van het dorpshuis. De lescomputers werkten bijzonder traag of zelfs helemaal niet! Dat kan natuurlijk niet. Met enkele eenvoudige ingrepen wordt je computer verlost van alle rommel, virussen, trojaanse paarden, boosaardige programma’s, en nog veel meer onheil.In mijn computerclub in antwerpen http://www.ct.be repareren wij elke maand op de helpdesk een tiental computers in 3 uur. Dit kan omdat de meeste handelingen simultaan gebeuren op meerdere computers tegelijkertijd.De Helpdesk snijdt langs TWEE kanten.

  • Als je hulp zoekt voor je zieke PC is het fijn dat je geholpen wordt en dat jouw probleem effectief opgelost wordt.
  • Veel gevorderde computergebruikers willen echter weten hoe je een pc repareert. Ook als gevorderde gebruiker ben je dus welkom, eventueel ook om een handje toe te steken!

Heb je last met je computer?

Smile, je PC komt zó terug tot leven!

Afspraak in het dorpshuis van Rupelmonde op 21 mei om 13 uur

Geef een seintje dat je komt en beschrijf het probleem dat je hebt met jouw computer zodat ik de nodige dingen kan voorzien om je PC terug aan de praat te krijgen 😉

Omdat er weinig materiaal voorhanden is in het dorpshuis, neem je ofwel je laptop mee of de bak van je PC scherm toetsenbord en muis.

De afspraak kan je best bij marleen van het dorpshuis maken, zo is alles goed gecentraliseerd en word je op die maandagnamiddag ook effectief geholpen!

Johan Arnout
0496 21 77 34

Comments are closed.