Trage wegen

Op 28 juni 2012 was er een vergadering in het kasteel te Bazel.

De aanwezigen kregen kaarten (van Bazel en Rupelmonde) en een vragenlijst. De rode wegen op de kaarten zijn niet toegankelijk, de groene zijn wel toegankelijk.

Bedoeling is dat je voor alle of voor een deel van de genummerde trage wegen op de lijst de vragenlijst invult.

Op basis van deze opmerkingen kan de gemeenteraad dan beslissen om bepaalde wegen terug open te maken, bij andere wegen een andere verharding of beplanting te voorzien, een betere aanduiding te voorzien aan deze wegen, …

Het meest waardevol is dat deze vragenlijst door verschillende personen van één vereniging, ouderraad, buurt, … wordt ingevuld, zodat de antwoorden een volledig beeld geven van alle meningen die in deze groep aanwezig zijn.

Bij deze nodigen we alle verenigingen van Kruibeke uit om deze trage wegen kaarten te bekijken, ter plaatse nog eens te gaan kijken, en de vragenlijst bij de milieudienst in te dienen voor eind september 2012.

 

evaluatiekaart1def280612

evaluatiekaart2def280612

evaluatiebundelbazelrupelmonde

Tags:
 

Comments are closed.