Indiana Jones achterna in De Polders van Kruibeke

Wanneer ? zondag 5 augustus 2012 14:00 tot 16:00

Waar ?  parking Kallebeekveer, Bazel

Op zondag 5 augustus gaan we Indiana Jones achterna. Archeologische gids Jeroen Van Vaerenbergh troont je mee naar de plekken waar vorig jaar de aanleg van een belangrijke uitwateringsconstructie in het overstromingsgebied een prehistorische vondst onthulde: de oudste mens van Vlaanderen rust in Bazel. Zo word je meteen teruggekatapulteerd naar 5000 voor Christus. Of er ook dino’s langs de Schelde leefden, kom je – zonder teletijdscabine – te weten tijdens deze avonturentocht.

Wandel je mee? Deelnemen is volledig gratis. Geef je wel een seintje als je komt? Dat kan via ina@jusbox.be of 0486 90 77 43. Zo kunnen we je verwittigen als er nog iets verandert aan het programma.

De Polders van Kruibeke zijn nu nog werf en dus enkel toegankelijk met begeleiding.

Comments are closed.