Bazel Parkt

Binnen minder dan 2 weken is het weer zover. Op donderdag 30 augustus wordt het Kasteelpark van Bazel weer omgevormd tot een gezellig concertplein voor de 5e editie van BAZEL PARKT.

 

Tijdens deze feesteditie kan je genieten van een gevarieerd internationaal programma en is er speciale aandacht voor de jongste bezoekers. Zo is er het comedie-percussiespektakel “Explosion” van het Canadese trio BAM. Met 3 tonnen en een paar eenvoudige decorelementen produceren ze drumbeats afgewisseld met grappige sketches. Met hun aanstekelijke ritmes creëren ze een energie die het publiek elektrocuteert. Hun show eXplosion heeft getoerd in Canada, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika, Afrika, het Midden Oosten, Azië en Nieuw Zeeland waar ze iedereen aan het lachen brachten in hun eigen taal. Vorige week waren ze nog te gast in Saint Malo en Straatsburg. Vooraleer ze terugkeren naar Canada, houden ze nog even halt in Bazel. Mis deze unieke kans niet!

Het afsluitende feestje wordt deze keer gebouwd door Europa’s strafste Bruce Springsteen tributeband, de Bruceband uit Nederland. Tussendoor speelt Lawen Stark en the Slide Boppers pure fifties rockabilly en rock’n roll. Zoals altijd, is er een ruim aanbod aan kinderanimatie met clowns, springkastelen en grime.

Dit wordt weer de ideale gelegenheid om na de vakantie nog eens bij te praten met vrienden tijdens een gezellige, muzikale, zomerse avond.

De deuren openen om 19.00u, de eerste muzikale act start al om 19.15u.

Tot binnenkort

www.bazelparkt.be

 

 

 

Comments are closed.