ONTDEK KRUIBEKE OP ZIJN MARKANKZT !

Op zondag 16 september kon je Kruibeke gaan verkennen op een markante manier. Creatieve kunstenaars, zaken met pit en organisaties met mooie idealen sloegen onder impuls van markant Kruibeke hun handen in elkaar. In de gemeenteschool De Eenhoorn, E. Gorrebeeckstraat te Kruibeke is er van 10u tot 18u een unieke beurs met als thema : “Kruibeke op zijn markantZt !”

 

markant Kruibeke is een netwerk van vrouwen dat vaak verrassend uit de hoek komt. Originele activiteiten die verder gaan dan de traditionele uitstappen, kooklessen en spreekbeurten. Reeds verschillende keren vielen markant Kruibeke in het straatbeeld op door de winkelroutes : een unieke opendeurformule waarbij de deelnemers een kijkje konden nemen achter de schermen van verschillende zaken in groot Kruibeke. Het naaicafé dat door markant een dik jaar geleden werd opgestart is ook een succesformule. Daar naaien weer hip is halen jonge markant vrouwen de naaimachine van onder het stof. Onder begeleiding van markante begeleiders wagen ze zich aan boodschappentassen, rokjes, kleedjes en accessoires.

 

Ook nu weer kwam markant Kruibeke met het initiatief om iets anderZ, iets markantZ te brengen. Mensen met Kruibeekse roots kregen op deze unieke markt de gelegenheid om hun kunst, goederen en goede doelen te presenteren. Je vond er een imagoconsulent, hoeden, raamdecoratie, kinderkleding, juwelen, handtassen, lekkernijen, B&B, grafisch ontwerp … Naast de beurs was er van 11u – 12u kleutertheater door Vanelle en van 14u – 15u een workshop, creatief met steen, voor alle leeftijden. Naast de ontdekkingstocht langs de vele standen kon je natuurlijk ook nagenieten in de gezellige markant cafetaria. Met het volledige markant programma maakte je kennis op een ludieke manier : een rad waarmee je tal van prijzen kon winnen. De beleggingsclub, leesclub, bierproeverij, bezoek aan het tropische instituut en een veilingzaal en een modeshow, causerie – kan wiskunde mooi zijn ? … een gevarieerd aanbod waar iedereen zijn gading vond.

 

meer info bij Annemieke Foubert 03 774 16 18 – annemieke@optiekfoubert.be

 

Comments are closed.