Debattle 2012 jeugdkandidaten

Naar aanleiding van de verkiezingen komen er enkele filmpjes over de politiek in Kruibeke. Op  14 oktober kies JIJ immers een bestuur voor jouw gemeente. Er staat al een filmpje hoe je moet stemmen. Debattle 2012 georganiseerd door de Jeugdraad en Jeugdhuis Ter Walle werd gisterenavond opgenomen. Het is een flinke boterham. De montage van zoiets duurt normaal heel erg lang. Dit kan dus niet wegens tijdsgebrek. Bovendien moet je dan keuzes maken in wat je wegknipt, en dan begint de discussie dat men zich benadeeld voelt. Daarom komt het debat integraal op kruibeke.TV . Enkel de nutteloze passages (wachten en gestommel) werden er uit geknipt om je geduld niet al te lang op de proef te stellen. Naar aanleiding van dit debattle komen er nog enkele bijkomende filmpjes over de hete hangijzers die mensen of belangengroepen bezighoudt in Kruibeke. Het videobestand in HD 1920 op  1080 was waanzinnig groot : 6.778.428.409 bytes Bovendien was de belichting niet ideaal zodat je van die grote resolutie toch geen voordeel haalt. Op 1280 lijnen is het bestand nog altijd 3 GB, maar het is toch al de helft 😉

het duurt nog een tijd vooraleer het volledig geupload is, ik vermoed dat het rond 18 uur wel beschikbaar zal zijn. Veel kijkplezier !

2 Comments