Debattle 2012 jeugdkandidaten

Naar aanleiding van de verkiezingen komen er enkele filmpjes over de politiek in Kruibeke. Op  14 oktober kies JIJ immers een bestuur voor jouw gemeente. Er staat al een filmpje hoe je moet stemmen. Debattle 2012 georganiseerd door de Jeugdraad en Jeugdhuis Ter Walle werd gisterenavond opgenomen. Het is een flinke boterham. De montage van zoiets duurt normaal heel erg lang. Dit kan dus niet wegens tijdsgebrek. Bovendien moet je dan keuzes maken in wat je wegknipt, en dan begint de discussie dat men zich benadeeld voelt. Daarom komt het debat integraal op kruibeke.TV . Enkel de nutteloze passages (wachten en gestommel) werden er uit geknipt om je geduld niet al te lang op de proef te stellen. Naar aanleiding van dit debattle komen er nog enkele bijkomende filmpjes over de hete hangijzers die mensen of belangengroepen bezighoudt in Kruibeke. Het videobestand in HD 1920 op  1080 was waanzinnig groot : 6.778.428.409 bytes Bovendien was de belichting niet ideaal zodat je van die grote resolutie toch geen voordeel haalt. Op 1280 lijnen is het bestand nog altijd 3 GB, maar het is toch al de helft 😉

het duurt nog een tijd vooraleer het volledig geupload is, ik vermoed dat het rond 18 uur wel beschikbaar zal zijn. Veel kijkplezier !

2 Comments

 1. Thobias Hooftman

  binnengekregen via facebook

  Beste Johan

  Deze zondag was het, zoals je wel weet, debattle in het jeugdhuis. Het eerste deel kon ik meemaken, maar het tweede deel moest ik jammer genoeg missen omdat ik moest vertrekken naar mijn kot. Ik zag echter dat jij alles filmde. Het eerste deel zag ik al online staan, maar gaat het tweede deel er ook nog op komen?
  Alvast bedankt

  Tobias

  • het tweede deel komt er óók op. het zijn GIGANTISCHE bestanden. daarom heb ik het tweede deel onderverdeeld in

   financiën
   fusie
   mobiliteit
   ruimtelijke ordening
   veiligheid
   financiën 2
   vragen
   slotargument van de partijen

   het is een WAANZINNIG werk om dit klaar te krijgen
   maar we laten ons niet kisten hé 😉

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *