Onvrede bij de Kruibeekse landbouwers

Kruibeke.TV is in de onze huiskamers een welkome gast. Het wekt echter ook verwachtingen bij onze kijkers. We willen met Kruibeke.TV méér brengen dan een beetje amusement en leuke filmpjes :).

Sociale actie rondom “Kom op tegen kanker”, een beter vervoer in onze dorpen mogelijk maken met de actie “Haal de lijn over de brug ” , sensibiliseren rondom zwerfvuil,… is naast al wat leuk en ludiek is echt wel nodig.

Als mensen of groepen mij aanspreken met een probleem, kàn en wil ik niet doen alsof mijn neus bloedt. Deze keer zijn landbouwers van Kruibeke aan het woord.

We brengen met Kruibeke.TV niet enkel IEDEREEN mooi in beeld, IEDEREEN die een probleem wil aankaarten krijgt een goed bekeken platform om zijn zaak aan heel de kruibeekse bevolking voor te leggen.

We willen dit natuurlijk beschaafd doen, met respect voor IEDER individu en zijn persoonlijke mening. We gaan hier zeker geen schreeuwerige tent van maken, de standpunten worden nooit extreem en onredelijk gesteld, daar heeft immers niemand een boodschap aan 😉

Aanvullende commentaar en reacties zijn altijd welkom, en kunnen zowel schriftelijk als onder de vorm van een aanvullend filmpje op Kruibeke.TV verschijnen.

 

Johan Arnout

0496 217734

Comments are closed.