Het TOONmoment

Op maandag 20 mei zet Publi-Rent zijn deuren open voor een muzikale namiddag

Een organisatie van Cantatille, Capello, Unizo Kruibeke en Publi-Rent.

 Publi-Rent stelt zijn magazijnen ter beschikking van 2 Kruibeekse verenigingen die de bezoekers zullen vergasten op een cultureel hoogstandje.toonmoment affiche

 

 

Cantatille

Kamerkoor Cantatille werd op 1 oktober 1993 in Rupelmonde opgericht. De naam “Cantatille” is afkomstig uit het 18de-eeuwse Frankrijk. “Une cantatille” betekent zoveel als “een kleine cantate”, wat perfect past voor een kamerkoor met een beperkt aantal zangers. Het koor is sinds zijn oprichting verder gegroeid en bestaat nu uit een 20-tal geoefende leden, die een brede waaier van muzikale stijlen op het podium kunnen brengen. Elk jaar verzorgt Cantatille ook enkele speciale concerten en doen ze mee aan één of meer koortoernooien.  Zij brengen een populair programma, een gevarieerd aanbod van herkenbare nummers.

Capello

een groep van muzikanten die hun sporen verdienden in harmonie ; brassband en fanfare.  Intussen is Capello uitgegroeid tot een professioneel collectief dat actief is binnen een veel breder muzikaal spectrum waaruit het aanvankelijk is ontstaan. Steeds vertrekkend vanuit hun eigen bezetting (trombone, klarinet, percussie) brengen Ward, Pieter , Mathijs en Kevin al dan niet aangevuld met andere instrumenten verrassende concertprogramma’s waarbij ze het technische en experimentele niet uit de weg gaan.

De deuren openen  op pinkstermaandag 20 mei om 14.30 uur.
De optredens beginnen  om 15.00 uur .
Tussen de optredens is er mogelijkheid om een hapje of een drankje te bestellen bij de leden van Landelijke Gilde Bazel.

 

Kaarten in voorverkoop/ KMOpas/ Unizoleden Kruibeke-Bazel-Rupelmonde :
€ 8.00 en aan de kassa € 10.00

Kaarten kan je hier  reserveren

als je er niet goed aan uit kan bel dan even naar

  • Johan Arnout 0496 21 77 34
  • Stefaan Boodts 0479 670544

dan bestellen wij voor U!  😉

Tags: ,
 

Comments are closed.