Open deurdag brandweer kruibeke

Basic CMYKAanstaande Zondag 22 september zet de brandweer van Kruibeke de deuren open voor het grote publiek naar aanleiding van de tweejaarlijkse opendeurdag, dit tussen 13 en 19u. De brandweerkazerne is gelegen op het Onze Lieve Vrouwplein 19-20, in het centrum van Kruibeke. Doorlopend zullen er demonstraties gegeven worden omtrent technische hulpverlening, meer bepaald met het hydraulisch bevrijdingsmateriaal. Verder zal er ook kinderanimatie aanwezig zijn, is er een static show van de brandweervoertuigen en een stand met uitleg, demonstratie en interactie ivm. persluchttoestellen. De brandweermannen houden een defilé waarbij ze de verschillende (interventie) kledij gaan showen, waaronder de allernieuwste outfits van brandweer/ambulance dienst zone Waasland (Post Kruibeke). De Lokale Politie zal tevens aanwezig zijn met een infostand. Om alles nog wat feestelijker te maken zal de muziekband “Undercover” voor de nodige ambiance zorgen, dit alles bij pot en pint en aan democratische prijzen. Iedereen is van harte welkom!

Comments are closed.