Cafe markant

Café Markant brengt vrouwen van Kruibeke samen !P1020499

Op 25 september was het aardig druk in de Watermeulen te Kruibeke. Bij Café Markant konden ze op een leuke manier kennis maken met het jaarprogramma 2013 – 2014 van Markant Kruibeke. Daarnaast leerden ze vrouw kennen achter de vrouwelijke gemeenteraadsleden van de gemeente.P1020503

Markant Kruibeke pakte uit met een buitengewone, originele startavond op woensdag 25 september onder de noemer “Café markant” . Via een babbel met de vrouwelijke gemeenteraadsleden (Pia, Tina, Christel, Annic, Saskia en Greta ) van Kruibeke ontdekte men het markant jaarprogramma 2013 – 2014 onder de noemer “BUITENGEWOON”. Dus geen politieke babbel maar een praatje waarbij men de markante vrouw achter de politiek beter leert kennen. Hebben zij tijd om een boek te lezen, brengen ze al eens een bezoek aan een museum, kijken ze graag naar een film ? Zo maakte men kennis met het markant naaicafé, de leesclub, de beleggingsclub, de kaartclub en de nordic walking club. Daarnaast worden ook de museabezoeken, het filmforum, een kerstfeest en het goede doel t.v.v. Welzijnsschakels cafe markant  P1020488 dat markant steunt voorgesteld. Markant pakt dit werkjaar ook uit met een quiz : “Quiz me markant ” ! Aangevuld met lekkere hapjes en drankjes werd dit een gezellige, interessante, plezante – kortom buitengewoon markante – avond . De aanwezigen waren unaniem : dit was een unieke, gezellige, plezante en buitengewone avond ! De afwezigen hebben wat gemist.P1020483

Men echter nog steeds kennis maken met Markant Kruibeke – info bij Annemieke Foubert 03 774 16 18 – annemieke@optiekfoubert.be – www.markantvzw.be/kruibeke

Tags: ,
 

Comments are closed.