Dyna Dee

Eindelijk hiphop die eerlijk en oprecht is.

In tijden waar politici hiphop linken met criminaliteit, komt rapper Dyna Dee opzetten met de videoclip ‘Rode Draad’.

In het nummer heeft de jongeman het over drie moeilijke en zware periodes in zijn leven waarbij hiphop steeds weer een steun en toeverlaat was.

dyna deeHij dropt deze video als voorproefje van zijn soloplaat ‘Straffe Toebak’ die later deze maand uitkomt. Deze zal samenwerkingen bevatten met oude bekenden in het genre zoals Castro, Mellow P, Braem, maar ook zanger Tom Kestens (Das Pop, Lalalover).

Ver weg van de gouden kettingen, gepimpte auto’s en de talloze andere hiphopclichés die we kennen van de televisie, brengt hij eerlijke, recht-door-zee hiphop. Complexloos en met de beide voeten stevig op de grond.

Om de clip te draaien logeerde hij bij vriend en gekende Franse hiphopproducer Crown (Grim Reaperz), die hij tevens via de muziek heeft leren kennen.

Al meer dan 10 jaar is Dyna Dee gefascineerd door de hiphopcultuur. Het begon met platen kopen, zelf muziek maken tot workshops geven. Met zijn Gentse band Basta Bla was hij meermaals te gast bij Studio Brussel, deed hij verschillende jeugdhuizen en grote concertenzalen aan. Nu komt hij opzetten met solowerk.

Wens je eind van de maand een promo van ‘Straffe Toebak’ te ontvangen ter recensie, geef dan gerust nu al een seintje.

Meer info:
https://www.facebook.com/MC.DYNADEE
https://twitter.com/DYNADORITOS
http://www.bastabla.be/
dynadeprins@gmail.com

Aarzel niet om Dyna Dee te contacteren voor meer informatie, vragen of een losse babbel.

DYNA DEE
Joris D’Hondtstraat 2/1
9150 Bazel
0479 99 75 57

Tags:
 

One Comment