Kwak is Back !

kwak is back coverBeste cultuurminnende Kruibekenaren,
Wij zijn zeer verheugd u te melden dat er van 30 april tot en met 2 mei 2014 opnieuw een heuse Kruibeekse Week van de AmateurKunsten zal doorgaan.
Voor het komende jaar 2014 begeven wij ons naar het Mercatoreiland en de getijdenmolen in Rupelmonde, waar onder het wakende oog van de Graventoren alweer de meest geïnspireerde mensen van Kruibeke, Bazel en Rupelmonde zich van hun beste kant zullen laten zien.
Nationaal richt de Week van de Amateurkunsten (WAK) zich op het
thema van ‘De Groote Kunst’. Natuurlijk zit hierin een verwijzing naar de Groote Oorlog, de eerste wereldoorlog tussen 1914 en 1918. Maar omdat wij vrezen dat jullie daar het komende jaar al genoeg mee rond de oren gekletst zullen worden, kozen wij voor de soort kleine oorlog die zich binnen een kunstwerk kan afspelen, namelijk het CONTRAST.

Je kan HIER inschrijven!

Tags:
 

Comments are closed.