Filmopname in Kasteel

Oproep figuranten Studio100

Studio100 plant een filmopname over ‘pakjesavond’ op het Koningin Astridplein te Bazel in samenwerking met de gemeente Kruibeke. De scène gaat over de avond/nacht dat de Sint en zijn Zwarte Pieten pakjes leveren, het is de hoofdscène uit een reeks van 32 afleveringen.

Voor deze opnames zijn we op dinsdag 22 april 2014 (17u tot 02u maximum) op zoek naar figuranten bij lokale verenigingen, clubs, school,… om het aantal Zwarte Pieten zo groot mogelijk te maken. Je wordt verwacht om 17u omdat Pieten eerst in de make-up moeten.

marsepeinstein SL-2010-007405Vanaf 21u starten de opnames. Heb je een bijzonder talent of kun jij iets wat anderen misschien niet kunnen zoals jongleren, steltlopen,…? Vermeld dit dan zeker bij je De leeftijd van de Zwarte Pieten is divers, maar we zoeken voornamelijk kandidaten tussen 16 en 26 jaar (minstens 1m60) omdat het over leerling-pieten gaat. Ben je ouder, laat dan zeker ook van je horen want we zoeken ook leraar-pieten, die eventueel kunstjes uitvoeren.

Interesse?

Contacteer Karen van Slagmolen (cast en figuratie Studio100) op karen.van.slagmolen@studio100.be of meld je via cultuur@kruibeke.be.

Alvast bedankt voor de medewerking en het enthousiasme!

Namens het productieteam ‘slot marsepeinstein’ en de gemeente Kruibeke.

Comments are closed.