KWB Rupelmonde

Met de fiets naar Scherpenheuvel

De veertiende fietsbedevaart naar Scherpenheuvel, georganiseerd door KWB Rupelmonde heeft plaats op zaterdag 14 juni.

Men komt samen aan de kerk te Rupelmonde om 06.00 uur voor een kort bezinnend en moedgevend woordje, om daarna via het veer te Rupelmonde de tocht aan te vatten. Na twee rustpauzes onderweg komt men aan in het bedevaartsoord omstreeks 11.15 uur.

Hier heeft men de kans om zijn eigen picknick aan te spreken, maar een warme maaltijd, onderweg reeds te bestellen, kan ook.

Om 13.00 uur wordt dan de terugtocht aangevat, met eveneens nog twee stops onderweg.

Terug te Wintam aan het veer uiterlijk 18.30 uur. Totale afstand is 120 kilometer, en de snelheid komt niet hoger dan 18 kilometer per uur, voor iedereen dus makkelijk haalbaar. Bovendien is er gans de weg begeleiding van een bezemwagen en een materiaalwagen, voor eventuele kleine herstellingen aan de fiets.

Inschrijven kan tot daags ervoor bij Jan Cools, Kalverstraat 28 te Rupelmonde op het nummer 03 774 28 08, of via mail: erick-60-smet@telenet.be . Iedereen van harte welkom.

Garageverkoop

Op 7 en 14 juni organiseren Femma en KWB van de drie deelgemeenten een eerste garageverkoop.

Voor Rupelmonde en Bazel is dit het tweede weekend, dus op 14 juni tussen 10.00 en 16.00 uur.

De inschrijvingen lopen hiervoor als een trein, dus is het best mogelijk om leuke en nuttige koopjes te doen.

Op de markt van Rupelmonde zal een tentje staan, waar je alle informatie kunt krijgen, met een stratenplan, waar alle deelnemers staan op aangeduid. Alle deelnemers betalen een klein “standgeld”, wat integraal naar Cliniclowns gaat.

Wat zij verkopen is uiteraard voor henzelf. Spring dus op je fiets, of maak een wandeling door het dorp, en maak kennis met dit kleurrijk gebeuren, wellicht vind je iets dat je wel kunt gebruiken.

Comments are closed.