Cheque voor de Cliniclowns

Bijna een jaar geleden werd er bij de planning van de verschillende KWB- en Femma afdelingen van Groot-Kruibeke de vraag gesteld of het mogelijk was om een garageverkoop te organiseren. Om niet in elkaars vaarwater te zitten, of beter gezegd: in elkaars garage, werden de koppen van de verschillende afdelingen bij elkaar gestoken.

Still0911_00000Al gauw werd er de afspraak gemaakt dat alle afdelingen vanKWB en Femma van Groot-Kruibeke samen in dit avontuur zouden stappen, een unicum in onze geschiedenis! Bij een natje en een droogje (vooral dat natje was zeer belangrijk) werden 7 en 14 juni in onze agenda aangekruist om zo Groot-Kruibeke op de kaart te zetten.

Op deze twee dagen werden bijna 200 garages, opritten en voortuinen opengesteld voor het grote publiek.

Buren smeedden samen plannen en eventuele kopers konden kennismaken met ongekende straten, pleintjes of stegen met als doel, dat ene unieke stuk op de kop te kunnen tikken.

Een eerste gezamenlijke garageverkoop was geboren.

Het is dankzij de logistieke steun van de gemeente, dankzij de financiële steun van een plaatselijke sponsor, dankzij de inzet én de nieuwe ontstane vriendschappen tussen de besturen van KWB en Femma van Groot-Kruibeke, dankzij de deelname van onze mini-ondernemers én het inschrijvingsgeld dat zij betaalden én dankzij de vrijwillige bijdrage van de kopers dat wij een goed doel kunnen ondersteunen met name: Kijk ook even op hun website:www.cliniclowns.be

Wij zijn dan ook blij dat we hen in hun jubileumjaar van 20 jarig bestaan een financiële bijdrage mogen aanbieden van €900,00.Wij zijn er van overtuigd dat dit vele kinderen ten goe-
de komt en naar we vernomen heb mogen 45 kinderen met dit geld een bezoekje van hen verwachten.

Nogmaals bedankt aan de deelnemers en zet zaterdag 27 juni 2014 maar al in jullie agenda.De tweede editie zal georganiseerd worden in de 3 gemeenten te samen, hopelijk met meer dan 200 deelnemers……….Image00001 Image00002 Image00003 Image00004 Image00005  Image00009 Image00015

One Comment