Nieuws uit Kruibeke

Chiro De Spriaal In feeststemming

Vrijdag 20 maart en zaterdag 21 maart. Staan deze datums al in grote letters aangeduid in uw agenda? Ons Island Weekend klinkt jullie waarschijnlijk als muziek in de oren! Wel, dit jaar doen we er nog een schepje boven op met onze Golden Edition ter eren van ons 70 jarig bestaan. U bent vrijdag 20 maart van harte welkom om samen met ons een glaasje cava of een biertje te drinken en te genieten van lokaal talent. Eindigen doen we het weekend met een knaller van een fuif, onze Island Party Golden Edition op zaterdag 21 maart! U kan er genieten van zowel groepjes, maar ook van het betere DJ-talent uit onze buurt. Wilt u dit weekend zeker niet missen dan kan je vanaf nu bij de leiding een ticket bemachtigen om er samen met ons een onvergetelijk weekend van te maken!

Pasta-avond

De Aspiranten gaan dit jaar op buitenlands kamp en hiervoor organiseren zij een pasta-avond op zaterdag 25 april. Op dit Italiaans evenement voorzien zij heerlijke pasta (penne) met lekkere saus. Een glaasje wijn en het overheerlijke desserten buffet zullen ervoor zorgen dat het compleet zal zijn. Dit alles heeft plaats in de Sint-Jan-Berchmansschool en begint om 18u30.

Barbecue

Geen kaas- en wijnavond in dit feestjaar maar een heuse barbecue voor alle leden, familie en alle andere Chiro-sympathisanten. Reserveer alvast 4 juli in jullie agenda.

Femma Juwelen ontwerpen

Heb je zelf zin om een flashy juweeltje te ontwerpen, met eenvoudige materialen zoals een ijzerdraadje. Dan wordt je verwacht bij Femma Rupelmonde voor een demonstratie, waarbij je vrijblijvend, zelf aan de slag kunt. Op woensdag 25 maart, om 19.30 uur komt Leentje van Hoyweghen, een juwelenontwerpster jullie graag op weg helpen. Je kan jezelf verwennen, en uiteraard zonder verplichting een juweeltje aanschaffen, maar beter is zelf er eentje te maken. Iedereen van harte welkom in het Femma lokaal in het gildehuis.

KWB Paasviering

De KWB komt bereid zich voor op het feest van Pasen, tijdens de jaarlijkse paasviering, op zaterdag 28 maart, op de vooravond van palmzondag. Men komt hiervoor samen om 17.30 uur aan het gildehuis. Gezamenlijk gaat men dan naar de kasteelkapel voor de palmwijding, gevolgd door de eucharistieviering. Nadien het traditionele paasmaal, met de verloting van de paashazen en paaseieren. Inschrijven kan tot 23 maart bij Marc Buys op het nummer 03 775 04 39. Ook niet leden zijn van harte welkom.

Comments are closed.