Mercator Brassband

image001

In 1995 werd de liberale brassband Sint Cecilia omgedoopt tot Mercator Brass Rupelmonde. De reden van deze  naamsverandering was duidelijk: los van alle politieke kleuren op een zo hoog mogelijk niveau goede brassbandmuziek brengen. De naam Mercator verwijst uiteraard naar de gemeente Rupelmonde, met deze achterliggende gedachte werd de naam omgedoopt tot Mercator Brass Band om een waardig ambassadeur te zijn voor de gemeente Kruibeke maar ook ver buiten deze grenzen.

Brassband_flyer_a5_26.04 An Untold Story

We zijn als Mercator Brass Band ook niet bang om eens te experimenteren door muzikale uitdagingen aan te gaan die een ander wel eens aan de kant durft te schuiven. De Week van de Amateur Kunsten staat dit jaar in het teken van de kleine artiest, kunstenaars die zich ontpoppen tot  lokale helden. Meneer Zee en  Hilde Schuurmans beide inwoners te Kruibeke zijn op zondagochtend 26  april onze kleine artiesten en met

heldenverhalen brengen ze  het concert getiteld “An Untold Story”  tot een unieke culturele ervaring! Welkom !

 

 

Comments are closed.