Kunst in de Markante etalages van Kruibeke !

Met trots presenteren 32 kunstenaars hun prachtige kunstwerken in 54 verschillende zaken in Kruibeke-Bazel-Rupelmonde aan iedereen die het wil zien. Met veel enthousiasme, inspanningen en creativiteit is het Markant en Unizo Kruibeke gelukt om een prachtige route voor het publiek in elkaar te zetten. De route start op zaterdag 26 september 2015 (dag van de klant) en loopt tot en met zondag 8 november.AfficheMarkanteEtalagesdef

Deze artistieke etalagetour brengt kunst bewust dichter bij de man/vrouw in de straat. De toeschouwers krijgen als het ware op een presenteerblaadje verschillende kunstdisciplines aangeboden. Schilderkunst, beeldhouwkunst, keramiek, fotografie, grafiek, … ze krijgen allemaal  een plaatsje in de etalages  van de plaatselijke slager, opticien, lingeriezaak fotograaf, fietsenwinkel … Handelaars krijgen de kans om met hun “gepimpte” etalage klanten aan te trekken die  anders nooit hun zaak zouden bezoeken. Een win-win situatie die Markant en Unizo Kruibeke voor ogen hadden bij de organisatie van dit evenement.
Aan de hand van een praktische gids en een duidelijk uitgezette route kan men de 54 gastvrije etalages bewonderen. De gids kunt u gratis ophalen bij deelnemende zaken, te herkennen aan de affiche, of downloaden op www.markantvzw.be/kruibeke, www.unizo.be/kruibeke of www.kruibeke.be.

De tentoongestelde  disciplines zijn zeer breed, van textiel tot keramiek en van potlood tot grafiek en ook de verscheidenheid aan zaken is verrassend groot.
Iedereen kan deze kunstroute doen op eigen tempo, richting en tijdstip. Onderweg zijn er zelf deelnemende zaken waar men even kan rusten met een lekker drankje. Bovendien is er een wedstrijd aan verbonden waarmee men mooie kunstprijzen kan winnen.

Laat u verrassen door de zaken en de  kunstenaars. De deelnemende zaken en kunstenaars kijken in ieder geval uit naar een grote deelname !

Meer weten over Kunstroute :  Houd dan de website in de gaten: www.markantvzw.be/kruibeke, bel 03 774 16 18 of mail annemieke@optiekfoubert.be

of www.unizo.be/kruibeke, bel 03 774 18 60 of mail rita@publi-rent.be

Ook op FB Markant Kruibeke bruist of Unizo Kruibeke – Winkelen in Kruibeke – Bazel en Rupelmonde

????????????????????????????????????

Meer info bij AM Foubert : 03 774 16 18

Tags:
 

Comments are closed.